Unika lösningar

GÅR BARA ATT GÖRA MED ARDEX

Det finns ett antal lösningar och produkter som är unika för ARDEX. Det kan vara att göra ett badrum färdigt på fem dagar eller en uteplats du gör klar på fyra timmar. Vill du lägga ett nytt golv i en hyreslägenhet? Använder du Indortec 2E som ligger löst ovanpå det gamla golvet kan du återställa golvet när du flyttar.

Här hittar du unika lösningar du inte hittar hos någon annan.

 

ARDEX DUSTFREE - dammfritt utan olja

ARDEX har valt en annan väg när det gäller dammfria produkter. Istället för att slösa naturresurser har vi tagit fram en dammreducerare att sätta på hinken.

Läs mer...

Sprutspackel med överlägsen fyllnadseffekt

Montera Microlit/ armeringsväv och spackla färdigt på en och samma gång. Överlägsen lagtjocklek 0-20 mm. Se en film om produktens fördelar.

Läs mer...

Med en doft av Medelhavet

Ibland kan det uppstå en ganska unken och otrevlig lukt vid badrumsrenoveringar. ARDEX har en lösning på det. ARDEX A 828 Lemon har så länge massan är fuktig en doft av citron!

Läs mer...

Renoveringssystem för balkonger

Med det nya Watec® Drain KP Systemet från ARDEX är det nu möjligt att renovera gamla balkonger och terrasser på en dag.

Läs mer...

ARDEX 5 DAGAR

Med ARDEX system hinner du både tätskikta, sätta plattor och foga när andra väntar på en beläggningsbar yta!

Läs mer...

Lägg klinker på nygjuten betong

Omöjligt? Inte med ARDEX! Nu kan du lägga klinker/granitkeramik på tidigare helt omöjliga underlag med IndorTec® 2E / ARDEX MICROTEC.

Läs mer...

Krympt färdigt på fyra timmar

Särskilt utvalda råvaror, en extremt balanserad kurva av ballast och en speciell cementblandning som kräver mindre vatten gör ARDEX A 38 MIX helt unik.

Läs mer...