Jobba på ARDEX

Jobba på ARDEX

ARDEX är idag ett välkänt varumärke över hela världen. En av världens mest framgångsrika tillverkare av snabba spackel, bygg- och plattsättningsbruk samt golvlim. Alltid med högsta kvalitet.

Att arbeta på ARDEX är att vara en del i ett framgångsrikt team. Ett utvecklande jobb och en härlig anda av engagemang och samarbete mellan avdelningarna.

 

 

Redovisningsassistent

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsassistent hos ARDEX kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden vara:

- Kundreskontra
- Reseräkningar
- Rapportering till lönebyrå
- Analysarbete
- Behjälplig vid bokslutsarbete

Du arbetar i nära samarbete med ekonomichefen, som du också rapporterar till. Ekonomisystem som används är Microsoft Dynamics C5.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande, noggrann och lojal. För att passa in i ARDEX familjära miljö ser vi också att du är positiv, prestigelös och ödmjuk. Din bakgrund innefattar någon form av ekonomisk utbildning och vi ser att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter sedan tidigare. Rollen förutsätter att du har flytande kunskaper i både svenska och engelska samt kunskaper i Excel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med reseräkningar i AGDA Webb.

Du erbjuds…

Att arbeta på ARDEX är att vara en del av ett framgångsrikt team. Ett utvecklande jobb men en härlig anda av engagemang och samarbete mellan avdelningarna. Tjänsten är till att börja med ett föräldravikariat under ett år med start i maj 2017.
Tjänstgöringsgraden kan vara allt från 80-100% beroende på vad du som kandidat är intresserad av. För rätt person finns väldigt goda chanser till en fortsättning hos ARDEX.
Idag är ARDEX placerade i Årstaberg men flyttar till nya lokaler i Rotebro/Sollentuna 1 september.

Ansökan
Din ansökan med cv skickar du till ekonomichef Gunnel Ericsson ge@ardex.se eller via vanlig post ARDEX AB, Upplagsvägen 3, 117 43 Stockholm.
Gunnel svara också på eventuella frågor kring tjänsten.

Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan.

Start
Februari 2017

Sista ansökningsdag
Snarast, vi går igenom ansökningarna löpande.

Kontaktperson
Gunnel Ericsson
08-556 3152
ge@ardex.se