Jobba på ARDEX

Lediga jobb

ARDEX är idag ett välkänt varumärke över hela världen och en av världens mest framgångsrika tillverkare av snabba spackel, bygg- och plattsättningsbruk samt golvlimmer. Alltid med högsta kvalitet.
Inom ARDEX koncernen har vi 70 års erfarenhet av spackel och bruk men för den skull nöjer vi oss inte med att bara anpassa oss till nya krav. Istället satsas det intensivt på forskning och utveckling för att erbjuda professionella produkter som både underlättar arbetet och ger tidsvinster.

I Sverige marknadsförs ARDEX av ARDEX AB, ett av ca 49 helägda dotterbolag över hela världen till tyska ARDEX GMBH, med säte i Witten. Produktionen sker alltid i egna fabriker för att säkerställa vår höga kvalitet. ARDEX-koncernen har idag över 2700 medarbetare över hela världen och omsätter ca 7 miljarder SEK.

Vi på ARDEX koncentrerar mycket av vårt arbete till teknik, kunskapsförmedling och säljsupport. Därför har vi distriktsansvariga tekniska säljare över hela Sverige som alltid är mitt i marknaden och som snabbt ger både teknisk och praktisk hjälp till entreprenörer och återförsäljare. Nu expanderar vi och söker fler medarbetare till vårt team. En av dem kan vara du.

 

DISTRIKTSCHEF SMÅLAND

Vi söker

Dig som vill vårda och utveckla våra kunder samt aktivt arbeta för att skapa nya kunder inom bygg, golv, måleri och plattsättning. Vi arbetar både mot de stora kedjorna och fria återförsäljare. Din viktigaste uppgift blir att utifrån ett mycket starkt varumärke planera och genomföra kundbesök och utbildningar både gentemot hantverkare och återförsäljare. Distriktet omfattar Småland. Du utgår från din bostad, företrädelsevis i Växjö-/Kalmarområdet, och arbetet innefattar ca 30 övernattningar per år.

Du är

Öppen och har lätt för att skapa kontakter. Du har troligen erfarenhet av framgångsrik försäljning mot våra kundsegment och vana av att arbeta med både återförsäljare och entreprenörer. Hantverkserfarenhet är meriterande. Du är en positiv och prestigelös person med en god förmåga att effektivt planera och genomföra ett självständigt arbete. Du har en stark vilja att lyckas och du gillar att göra affärer. Vi tror att du har minst gymnasienivå på din utbildning.

Vi erbjuder

Ett spännande och självständigt säljjobb där kunskap, kvalitet och en hög servicenivå skapar mervärden för våra kunder. Du kommer att bli en uppskattad lagspelare i ett positivt och professionellt team. Du kommer självklart få en gedigen ARDEX-utbildning.

Har du frågor kontakta

Thomas Mattsson, 08-556 315 51, tm@ardex.se.

Tjänst

Avser heltid.

Ansökan

Omgående. Vi kommer att göra ett löpande urval.

Skicka din ansökan till Maria Hansson, mh@ardex.se. Märk mejlet med ”Distriktschef Småland”. Eller via post ARDEX AB, Staffans väg 6A, 192 78 Sollentuna. Märk kuvertet ”Distriktschef Småland”.